Descripción de la imagen

Vols biplaça


Vols de parapent en tàndem estan volant juntament amb el pilot, utilitzant un arnès especial i un sistema d'ancoratge. El passatger s'asseu a la cadira davant el pilot, gaudint de l'experiència de vol.

Volar és fàcil, que qualsevol persona pot realitzar aquesta activitat des dels 4 anys, perquè no hi ha cap necessitat sense experiència. El passatger només ha de donar una curta carrera en el moment d'enlairament, el pilot fa la resta.

Oferim diversos tipus de vol per a cada tipus de persona: de baixades suaus fins vols a ascendència tèrmica, amb el qual ens farà guanyar molts metres sobre el terreny. Tot amb la màxima seguretat: parapent aprovat per a dues persones, equipament per passatger i pilot llicenciats amb moltes hores de vol i l'experiència.

Què inclouel vol en parapent?

  • Durada mínima en funció del vol escollit.
  • Material específic per al vol.
  • Pilot.
  • Assegurança.
  • Trasllat fins al punt d''enlairament

Serveis opcionals

  • Fotografies en vol (15-30 fotos per 15 euros) i vídeo (20 euros), per a la transferència d'arxius de l'usuari ha de portar una tarja SD completament buida amb almenys 2 GB d'enmagatzament.

 

Descripción de la imagen

Preus vols biplaça


Us oferim tres tipus de vols biplaça-tandem:

  • Breu de vol en parapent biplaça de 400 metres. pendent, d'una durada de 10 minuts. aproximat i a un preu de 65 euros
  • Vol en parapent biplaça llarg en el qual s'arribarà a 800 metres. d'altitud, amb una durada de 20 min. preu aproximat del carrer
  • Biplaça acrobàcia per als amants de l'adrenalina. Entusiasmats amb el nostre vol acrobàtic: sentir la força centrífuga de la Auger (bajada espiral), que es pot utilitzar en fins 3 G de força, experimentar la sensació d'ingravidesa en realitzar una ala superiors (gronxador laterals) amb el qual hauria de ser sobre el planador. El preu d'aquesta experiència és 160euros.

Hem de tenir en compte que la durada de l'època de vol poden variar en funció de les condicions meteorològiques. La durada total de l'activitat és d'aproximadament 50 minuts per al vol curt tàndem i 1,30 hores de temps vol en parapent biplaça.

Agenda d'activitats poden ser modificat o cancel·lat en qualsevol moment si segons el criteri del pilot les condicions climàtiques no eren adequats garantir la total seguretat del vol en horari. Pagament de l'activitat no és reemborsable, en cas de no ser capaç de temps d'activitat estaran d'acord una data alternativa pel servei contractat.Reserves segons disponibilitat.

 

 

Descripción de la imagen

Reresva un vol biplaça


Per reservar una cita per a la realització de parapent en tàndem, en el cas de llargs o curts vols volar, demanem que una entrada al compte bancari de 20 euros per passatger i per a vols acrobàtics serà 50, com un concepte de paga i senyal per a la reserva. La resta de l'import es pagaran en efectiu el dia de l'activitat.

DONAR VOLS BIPLAÇA-TANDEM

SI VOLEU REGALAR UN VOL, LI OFERIM LA POSSIBILITAT D'OBTENIR UN VINCLE AMB UNA DURADA DE:

!!! 12 MESOS! AIXÍ QUE TRIA UNA DATA NO SER CAP OBSTACLE PER DONAR AQUESTA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE.

Per obtenir un val de regal s'exigeix el pagament de la quantitat total de vol escollida i que proporcioni el nom de la persona que li donen. Una vegada els ingressos, en la mesura que ens referim del xec per correu electrònic, us enviarem el regal bo en un termini màxim de 24 hores treballant, així que vostè pot imprimir o reenviar-lo còmodament des de casa seva. I ARA COM A NOVETAT POT DONAR UN CAP SETMANA D'AVENTURA, INFORMA'T TRUCANT AL 633217141!

 

Descripción de la imagen

Contacto: 973 382 091 / 633 217 141

info@volarenparapente.com