POLÍTIQUES DE SEGURETAT

 

Ens agrada gaudir el vol, practicant-lo i ensenyant sense estrès ni incidències, és per això que apliquem les següents polítiques de seguretat en el nostre ensenyament:

 

1.- Ensenyar a l'alumne més del que requeriran els seus vols.

Això vol dir que abans que qualsevol alumne enlairament per primera vegada d'altura, l'alumne dominarà tècniques d'experts a un nivell d'excel·lència i zero errors. Amb això l'alumne sempre tindrà habilitat i coneixement de sobres per a la classe de vols que realitzarà.


2.- Volar sempre en condicions de seguretat garantida.

Això vol dir que encara que l'alumne aprengui les tècniques per volar en condicions difícils solament se li permetrà volar en condicions fàcils mantenint un considerable marge de seguretat. Amb això no haurà de fer ús d'habilitats extres encara que les conegui i domini.


3.- Perseverar en la pràctica.

Quan algun alumne no domina alguna tècnica especialment nosaltres perseverem perquè practiqui els exercicis adequats per al domini d'aquesta tècnica en qüestió, ajudant amb trucs i exemples de com resoldre la seva deficiència fins a aconseguir la perfecció i continuar amb la següent etapa.


4.-Ensenyar amb els millors equips de vol.

La seguretat passiva d'un bon equip de vol és important per mantenir la seguretat. Per això tots els parapents amb els que ensenyem són exclusius d'escola i compten amb capacitats de autorecuperació fins i tot si s'abusa dels comandaments per inexperiència. També els nostres arnesos (cadires) compten amb grans proteccions per a l'esquena, els nostres cascs són homologats.

 

5.- Abastar tota la teoria necessària per conèixer els perills i evitar-los.

Quan un alumne entén bé el que fa i comprèn els perills i riscos amb claredat té la saviesa per evitar-los. Sabrà el que és capaç de fer ell i el seu equip de vol i tindrà la consciència per fer el correcte. Per això nosaltres incloem manuals teòrics amb gràfics i explicacions comprensibles, realitzem sessions teòriques a fons i lliurem material audiovisual en vídeo perquè ho analitzi i estudiï amb nosaltres ia casa, addicionalment comptem amb un fòrum per a dubtes i inquietuds on l'alumne ha de resoldre qualsevol pregunta que tingués.

6.- Motivar i no pressionar.

Sabem que si un alumne aprèn amb nosaltres és perquè vol gaudir el vol. Entenem també que en l'etapa d'aprenentatge l'alumne generi inquietuds i temors, nosaltres mai pressionarem perquè un alumne faci alguna cosa que en aquest moment no sent la seguretat per fer. I si hi ha alguna etapa en l'aprenentatge que se li dificulti avançar li ensenyem mes i el motivem a perseverar fins que superi aquesta etapa. Sabem que part de la seguretat és que l'alumne tingui confiança en si mateix gràcies al coneixement adquirit.

7.- Generar la integració de grup.

 

VOLAR EN PARAPENT és una comunitat de voladors amics entre si que gaudeixen del vol sense prendre riscos innecessaris. Quan un alumne aprèn amb nosaltres, es torna part d'aquesta comunitat i tots els experts incloent instructors i ex-alumnes tindran cura d'ell en la seva etapa de desenvolupament.

8.- Promoure el vol intel·ligent i recreatiu. Aquest és el nostre passatemps i passió i busquem que els que el practiquen amb nosaltres ho gaudeixin sense males experiències ni ensurts innecessaris.

 

Contacto: 973 382 091 / 633 217 141

info@volarenparapente.com

Nota legal